CrossFit Blue Fenix logo


Personal training

Om je lichaam te transformeren heb je een strategisch plan nodig dat op maat is ontworpen voor jouw lichaam en jouw levensstijl.


Dit is precies wat wij aanbieden.
We maken een geïndividualiseerd plan op met oog opdat u het op lange termijn vol kunt houden (zowel training als voeding). Wat onze coaching in de loop der jaren onder andere zo succesvol heeft gemaakt is dat we de voortdurende steun en begeleiding bieden die nodig zijn om lange termijn resultaten te creëren en te behouden.

CROSSFIT STARTPAKKET

195

3x 1on1 sessies

1 maand crossfit

een vetpercentage meting

[ Maak afspraak ]

TRANSFORMATIEPAKKET

595

3 maanden crossfit

4x 1on1 sessies

3 maanden voeding begeleiding

optionele programma begeleiding lessen

[ Maak afspraak ]

OP MAAT VOOR JOU

PERSONAL

een pakket opgesteld voor jouw op maat van je eigen doelen, in samenwerking met een diëtiste en een kinesist als je extra ondersteuning nodig hebt wegens een blessure of andere redenen.

[ Maak afspraak ]


Kinesitherapie

sander-brion

Sander volgde zijn middelbare opleiding ‘Lichamelijke Opvoeding & Sport’ aan het Rozenberg instituut in Mol en voltooide daarna een 5-jarige bachelor- & masteropleiding ‘Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie’ aan de universiteit van Hasselt & Leuven.

Sander voerde tijdens de laatste twee jaar van zijn opleiding academisch onderzoek naar de invloed van hoge intensiteit interval training op de ontwikkeling van chronische spier- & gewrichtsklachten& specialiseerde zich verder in sportkinesitherapie, waardoor zijn interesse voor CrossFit werd aangewakkerd.‘‘Informatie omtrent de meest voorkomende kwetsuren & blessurepreventie zijn voor een beginnende CrossFit atleet zeer belangrijk, wanneer acute of chronische blessures zich manifesteren is mijn doel naast een gespecificeerde revalidatie de trainingsbelastbaarheid zo hoog mogelijk te houden.’’


Sander is werkzaam als kinesitherapeut & beschikbaar op afspraak voor alle Blue Fenix-leden. Je kan bij Sander terecht voor volgende aspecten:

  • Manuele therapie
  • Sportkinesitherapie
  • Dry-needling
  • Sportmassage & taping


kinepraktijkbrion@outlook.com
0472 96 41 27